lördag, februari 9

DEN TUFFA OBEROENDE RADION (Nr 1334)

Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFFs 1334:a sändning hörs på 91,4 MHz från söndag 10 februari kl 17 och sedan 3-4 ggr per dygn till den 24 februari, när ett nytt Radio Tuff sänds första gången kl 17. Men programmet kan när som helst avlyssnas på www.tyresoradion.se  där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och andra program samt se uppåt tusen omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.

Programmet i korthet:
Veckans rosor delas ut till en Tuff-aktivist, en fredspristagare, en insamling, en kyrka, en Syrienförening, en israelisk journalist, en TV-dokumentär, en amerikansk journalist och ett möteskalendarium.

Leonore Wide, ordförande i Nätverket för kärnvapennedrustning, intervjuas inför ett möte om en kärnvapenfri zon i Mellanöstern.

Hampus Eckerman rapporterar om klimatförnekare, barnsoldater i Syrien, mord i USA, jordreformen i Zimbabwe och att förutsäga statskupper.

Åke Sandins krönika handlar om Diana Johnstones varningar för att talet om hotande "folkmord" tas som förevändning för angreppskrig med exempel från Bosnien och Libyen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar