söndag, maj 11

Radio Tuff nr 1364

Den tuffa oberoende radion
Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFFs 1364:e sändning hörs på 91,4 MHz från söndag 11 maj kl 17 och sedan 4 ggr per dygn till söndagen den 25 maj, när ett nytt Radio Tuff sänds första gången kl 17.  Men programmet kan när som helst avlyssnas på www.tyresoradion.se  där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och många andra program.
Programledare: Åke Sandin och Monica Schelin.
-----------------------------------------------------------------------
Programmet i korthet:
"Veckans rosor" delas ut till ett stort antal välförtjänta. (Se nedan!)

Trollbäckenbon Miza Landström berättar om sina hjälpsändningar för rörelsehindrade barn i Kongo och om att det Tuff-stödda skolbygget i Kongo resulterat i att ett av de två skolhusen snart är klart.

Sven Ruin har på nätet ett upprop om att Finland och Sverige borde motsätta sig i det tilltagande samarbetet med militäralliansen Nato. Stöd uppropet, klicka på http://www.avaaz.org/en/petition/Governments_of_Finland_and_Sweden_Dont_make_cooperation_agreements_with_Nato/?miVLSgb


Under rubriken "Sverige mera lojalt mot Nato och USA än mot sitt eget folk?" citerar Åke Sandin och Monica Schelin ur en artikel av fredsforskaren Jan Öberg. (Se ovan!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar