onsdag, oktober 27

Radio Tuff nr 1275 (24/10-7/11)

Här nedan kommer texter från Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFF (nr 1275) söndag 24 oktober kl 17 och sedan 4 ggr per dygn till den 7 november på 91,4 MHz och på webben www.tyresoradion.se , där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och se många hundra omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.

Välkommen du också med dina synpunkter! Ring mig på 08-712 4463 eller e- posta på ake.sandin@tyresoradion.se

PÅANNONS:
”Veckans rosor delas ut till en gammal amerikansk sångstjärna, två lokaltidningar, en informatör på Svenska Afghanistankommittén, en kristen radiopratare, en gymnasielärare och en medarbetare i Radio Tuff.

Marianne Stiegers krönika har rubriken ”Ett hem på jorden”. Hon berättar hur det är att leva i kappsäck men tycker främst synd om alla krigs- och katastrofdrabbade hemlösa i olika länder.

I ett längre inslag med rubriken Med ansiktet mot snålblåsten grillas Åke Sandin av Monica Schelin om hans tvivel på ryska ubåtar, hans historieförfalskningar, hans påstådda ”förintelseförnekelse” och hans eget uttryck ”förintelsenedtystanden”.

Hampus Eckerman om Angela Merkels kritik av integrationen, amerikansk regissör som undviker terrorhotade Europa, fredsaktivister portade från Lars Wilks föreläsning, obemannade flygplans konstruktör och de allt flera drabbade i Afghanistan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar