söndag, november 4

Radio Tuff 1327

Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFFs 1327:e sändning hörs på 91,4 MHz från söndag 4 november kl 17 och sedan 3-4 ggr per dygn till den 18 november, när ett nytt Radio Tuff sänds första gången kl 17. Men programmet kan när som helst avlyssnas på www.tyresoradion.se  där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och andra program samt se uppåt tusen omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.


Du är själv jättevälkommen med ditt omdöme. På www.tuffsandin.blogspot.com finns massor av texter från Radio Tuff

PÅANNONS: RADIO TUFF 1327
Veckans rosor delas ut till en Skånetidning, en krigsveteran, två Afghanistan-debattörer, ett lockande Tuff-möte, indiska partners, en kritiker av Saudiarabien och solidariska bidragsgivare.

Indienkännaren Örjan Wiberg framhåller även välutbildade indiska flickors svåra situation.

Från San Francisco har Bengt Svensson skickat an text med rubriken "Varför hatar de oss?" om den muslimska reaktionen på västliga bombningar.

Mattias Gardell och Maria-Pia Boëthius berättar om bordandet av Ship to Gazas båt Estelle och tillvaron i israelisk arrest .

Hampus Eckerman rapporterar om att ännu levande kenyaner kräver skadestånd från England efter att ha misshandlats på 50-talet, att både militären och Farc-gerillan på invånarnas begäran utan våld lämnat ett område i Colombia och att en rysk officer stoppade ett kärnvapenkrig under Kubakrisen för 50 år sedan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar