lördag, augusti 21

Kort om Radio Tuff nr 1270

Här nedan kommer en sammanfattning av innehållet i Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFF (nr 1270) söndag 15 augusti kl 17 och sedan 4 ggr per dygn till den 29 augusti på 91,4 MHz och på webben www.tyresoradion.se , där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och se många hundra omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.

Välkommen du också med dina synpunkter! Skicka dem till
ake.sandin@tyresoradion.se, dock inte anonymt, tack!

Nästa Radio Tuff hörs första gången söndag 29 augusti kl 17.

PÅANNONS:
Veckans rosor” delas ut till en insändare i DN, en bloggare, Läkare mot kärnvapen, de som brydde sig om Hiroshimadagen, krigsveteraner, ett bokförlag, ett seglivat radioprogram och besökare av Tuffs storloppis 28 augusti

På telefon från Malmö kåserar Marianne Stieger under rubriken ”Hettans och katastrofernas sommar”, där hon också betonar vattnets betydelse och alla brunnar Tuff har finansierat i Indien.

I Åke Sandins krönika avger han en kärleksförklaring, för rubriken är ”Älskar fakiskt norrmän och blondiner”

Den unge filmaren Tomas Sjögren intervjuas om den film han håller på med. Den skall handla om fredsaktivism och civil olydnad.

Hampus Eckermans rappa rapporter handlar om hur president Carter blev angripen av en träskkanin (!?), hur FBI anklagade professor Howard Zinn, om Obamas motiv för militärinsatsen i Afghanistan, om colombianen Uribes deltagande i FN-kommissionen om Israels angrepp på Ship to Gaza och om morden på kristna läkare i Afghanistan.
--------------------------------------------
Här nedan finns flera texter oavkortade från Radio Tuff nr 1270. Om TUFF=Tyresö Ulands- och Fredsförening finns massor av information på www.tuff.fred.se

1 kommentar:

  1. Ett typiskt "gökägg" från en anonym fegis, som inte med ett ord anknyter till Radio Tuffs innehåll utan bara är ivrig att visa en länk, som tydligen skall synas överallt på Internet.

    Har alltså avvisat denna fuskkommentar.
    Åke sandin

    SvaraRadera