fredag, maj 2

FÖRSTA MAJ OCH VÅRT BEHOV AV TRÖST

För ett par tre decennier sedan delade vi i Tuff ut ett blad till de demonstrerande på första maj. Det innehöll den strof som Henrik Menander inte tog med när han 1902 översatte Internationalen från franskan. Denna bortcensurerade vers sjöngs för länge sen i Radio Tuff av Nyboda musikklasser, men sången har försvunnit bland de tusentals program som sedan dess gjorts. Men så här lyder den:

Till krigets slaktande vi dragits
vi mejats ned i täta led.
För furstars lögner har vi slagits
nu vill vi skapa evig fred.
Om de oss driver dessa kannibaler
mot våra grannar än en gång,
vi störtar våra generaler
och sjunger broderskapets sång.
Upp till kamp....etc, etc.

På första maj kom ingen morgontidning, men det gjorde inget, för Sveriges Radios P1 hade mycket hörvärt att bjuda på. Horace Engdahl jämförde Internationalens franska originaltext med Menanders översättning. Han fann, att på svenska fanns det tydliga drag från den kristna traditionen, medan det franska originalet var präglat av upplysningens, naturrättens och franska revolutionens idéer.

Kulturradion hade ett inslag om Stig Dagerman. Där citerades hans medgivande om att han saknade tro. Därför, menade han, kunde han inte bli någon lycklig människa, ty en lycklig människa behöver inte frukta att hennes liv är ett meningslöst irrande mot den vissa döden, som han skriver. En sak är dock han fast övertygad om: ”Människans behov av tröst är omättligt”.

Under en reportageresa i Tyskland 1946 såg Dagerman massor av mänskligt elände, som hans skildrade i sin bok ”Tysk höst”. Han har svårt att rangordna det mänskliga lidandet det första året efter kriget:

"Annars är det värst överallt --kanske. Men om man är lysten på rekord, om man vill bli expert på ruiner, om man önskar en provkarta på allt vad en utraderad stad kan bjuda på i ruinväg, om man vill se inte en stad av ruiner utan ett landskap av ruiner, ödsligare än en öken, vildare än ett fjäll och lika fantastiskt som en ångestdröm, är det kanske ändå bara en tysk stad som räcker till –Hamburg”.

(En lång text om boken ”Tysk höst” finns på bloggen http://www.vedebesegrade.blogspot.com/ )

Stig Dagerman ville bli bekräftad och led av prestationsångest. För oss som ibland undrar om vi verkligen gör någon nytta under våra korta jordeliv kan denna hans dagsvers kanske vara till tröst:

Jorden kan du inte göra om.
Stilla din häftiga själ.
Endast en sak kan du göra
en annan människa väl.

Men detta är redan så mycket,
att själva stjärnorna ler.
En hungrande människa mindre
betyder en broder mer.

Men Dagermans eget behov av tröst var alltså omättligt. Redan 1954, vid 31 års ålder, begick han självmord.
----------------------------------------------------------------
Åke Sandin i Tyresö Ulands- och FredsFörenings Radio Tuff (nr 1183) 2008-05-04

PS: De flesta kommentarer till mina texter är tyvärr anonyma. Det verkar fegt men kanske bör man bara tycka synd om dessa som inte vågar stå för sina åsikter. De yttrar sig ofta oerhört självsäkert men har inte ens civilkurage nog att sätta ut sina namn. Det känns därför onödigt att svara dessa verbala krypskyttar. De som däremot i demokratisk ordning framträder med sina namn är intressanta och kan till och med ges utrymme i Radio Tuff. Ofta kör de anonyma med en enda käpphäst. Det spelar för dem ingen roll vad jag skriver om i skilda ämnen. Så länge jag inte med hull och hår är beredd att enbart fokusera på deras hjärtefråga tycker de att alla mina synpunkter är helkassa. De lider av tunnelseende.

13 kommentarer:

  1. Anonym12:23 em

    Åke Sandin skriver mycket intressant - har bra synpunkter - naturligtvis kan han inte ha synpunkter på allt. MEN ÄR INTE 11 SEPTEMBER 2001 den händelse som sätter dagordningen för vad som nu händer jorden kring i form av krig?

    MEN SVENSKA MEDIA TIGER! TIGER OM hur israelvänner i USA ligger bakom denna krigsagenda. De finns i organisationen PNAC - Project for the New American Century:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

    1996 skrev de A CLEAN BREAK:
    http://www.israeleconomy.org/strat1.htm
    This effort can focus on removing Saddam Hussein from power in Iraq — an important Israeli strategic objective in its own right

    1998 skrev de ett brev till Clinton:
    http://www.newamericancentury.org/iraqclintonletter.htm
    The only acceptable strategy is one that eliminates the possibility that Iraq will be able to use or threaten to use weapons of mass destruction. In the near term, this means a willingness to undertake military action as diplomacy is clearly failing. In the long term, it means removing Saddam Hussein and his regime from power. That now needs to become the aim of American foreign policy.

    I september 2000 publicerade Cheney, Rumsfeld, Wolfowitz med flera i PNAC skriften Rebuilding America´s Defenses som talade om ett NYTT PEARL HARBOR på sid 63!!!
    www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf
    Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a
    new Pearl Harbor.

    Journalisten Christopher Bollyn har följt de spår som leder från 11 september 2001 till Israel. Kan inte det intressera den som vill skapa fred - ta bort fabricerade anledningar till krig - så kallade False Flag Operations?
    http://bollyn.com/index/?id=10095

    11 september utfördes av USA, Storbrittanien och Israel - inte av några muslimer! Om detta spreds i media - borde det inte få krigen i Afghanistan och Irak att upphöra? Åke Sandin talar om tunnelseende när det gäller att söka sanningen. Sanningsseende - vad är det för fel på det?

    Christopher Bollyn blev nedskjuten av ouniformerad polis framför sina egna barn och fru framför sin egen villa. Det är farligt att söka sanningen i USA! Han har flytt USA.
    http://bollyn.com/index/?id=10369

    I was tortured with the TASER stun gun while I was in handcuffs and pinned down by two of the men, one of whom knelt upon my head.

    The police department subsequently fabricated an utterly false report of the incident, which they passed on to the corporate-controlled media. The Chicago Tribune based its brief article on my arrest completely on the fabrications produced by police.

    I Sverige har Mikael Wälivaara sökt sanningen om 11 september 2001. LÄS vad han kom fram till innan han dog.
    http://uuaaradio.blogspot.com/2007/09/11-september-blodsbrderna.html
    Publicerat av Mikael Wälivaara on 25 september 2007 den 25.9.07
    • Vem var så dum att spekulera i att aktierna för United Airlines och American Airlines skulle rasa efter 11 september?
    • Varför berättar Larry Silverstein om sitt samtal med brandchefen där de kommer överens om att spränga WTC 7?
    • Varför sitter George Bush kvar i den där lågstadieskolan i Florida i över 30 minuter trots att landet befinner sig i krig?
    • Varför står en grupp judar i New Jersey och filmar och jublar medan tvillingtornen brinner och sedan erkänner på israelisk TV att de hade i uppdrag att dokumentera det?

    LEIF ERLINGSSON har också försökt ta reda på vad som hände 11 september 2001. Han skriver så här i sin senaste blogg:
    http://blog.lege.net/index.php?/archives/206-Raedsla-eller-kaerlek.html
    Söndag, april 27. 2008
    Rädsla eller kärlek?
    (Du som normalt enbart får nyheter från DN, SvD, SVT, SR o.s.v. uppmanas börja här: "Vad massmedia kanske låter oss få veta om 30 år om attackerna den 11 september 2001".)
    http://blog.lege.net/content/vad_massmedia_kanske_later_oss_fa_veta_om_30_ar.html
    Denna text är en kort introduktion för läsare obekanta med den i Sverige bortcensurerade delen av historien om 11 september 2001 attackerna.
    Långa rader av statsmän har sagt att det måste vara västliga säkerhetstjänster som ligger bakom. CIA, Mossad och MI6 har nämnts. Andra förklaringar anses sakna trovärdighet, och bara vara till för att lugna massorna.


    Åke Sandin behöver ju inte ta del av dessa dokument och dessa sanningssökares försök att få rätsida på vad som hände 11 september 2001. Han kan fortsätta med att benämna sanninssökande som tunnelseende. Men jag hoppas att Åke Sandin och alla andra vill titta in i den mörka tunnel som heter 11 september 2001 - försöka hitta ljuset i den tunneln - ta reda på vad som verkligen hände den dagen - för det lär väl vara enda sättet att bringa kärlek till en värld som sedan dess fått se hatet flamma upp - som utsett muslimer till flygplanskapare. När det inte var dessa - de lever ju enligt BBC.
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/1559151.stm
    Sunday, 23 September, 2001, 12:30 GMT 13:30 UK
    Hijack 'suspects' alive and well

    Och det går att SÖKA SJÄLV tex på CooperativerResearch.org:
    http://www.cooperativeresearch.org/searchResults.jsp?searchtext=hijackers+alive&events=on&entities=on&articles=on&topics=on&timelines=on&projects=on&titles=on&descriptions=on&dosearch=on&search=Go

    SvaraRadera
  2. Anonym2:21 em

    MEDIA TIGER OM SANNINGEN BAKOM 11 september 2001! Vill man själv försöka bilda sig en uppfattning så följ de länkar jag gett som ger den politiska bakgrunden:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century
    http://www.israeleconomy.org/strat1.htm
    http://www.newamericancentury.org/iraqclintonletter.htm
    http://www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf

    Och här är länkarna till de som förstått att Israel är inblandat - det som får de flesta att inte förstå - eftersom kritisk granskning av Israel gör en till anti-semit/nazist och därigenom skapar skygglappar-tunnelseende - inte ger en möjlighet att förstå. Så läs:
    http://bollyn.com/index/?id=10095
    Och två som förstått skriver på svenska:
    http://uuaaradio.blogspot.com/2007/09/11-september-blodsbrderna.html
    http://blog.lege.net/content/vad_massmedia_kanske_later_oss_fa_veta_om_30_ar.html

    De flesta vill naturligtvis veta vilka förövarna var! De här två länkarna visar vilka som var inblandade:
    Five Dancing Israelis Arrested On 9/11
    http://youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw
    Israel spies on the USA part 1
    http://youtube.com/watch?v=JWpWc_suPWo
    Och man kan naturligtvis söka på CooperativeResearch.org på detta - allt som finns här är noga genomgånget ska gå att lita på:
    http://www.cooperativeresearch.org/project.jsp?project=911_project

    Men de flesta vill ju ha namn på förövarna. Då ska man söka på Dov Zakheim och Jerome Hauer. Då tror jag de flesta börjar förstå lite bättre!!!
    http://www.onlinejournal.com/artman/publish/article_1047.shtml
    http://winterpatriot.blogspot.com/2007/02/meet-jerome-hauer-911-suspect-awaiting.html

    MEN de flesta orkar inte - har inte tid att söka själva - och det finns så mycket desinformation om 911 - så de flesta hittar inte fram - vågar inte se in i den mörka tunneln -. vågar inte tro att det går att se ljuset i tunneln - hitta fram till sanning och kärlek för att skapa fred och frid i vår värld! KANSKE ÄNDÅ NÅGRA ORKAR - TAR SIG TID ATT FÖLJA DE HÄR LÄNKARNA - SKAFFA SIG EN EGEN BILD!

    Kanske Åke Sandin förstår vikten av att reda ut vad som verkligen hände 11 september 2001. Åke Sandin skriver bra och intressant om mycket. MEN 11 SEPTEMBER 2001 ÄR VÄL DEN HÄNDELSE som bestämmer dagens verklighet - krig eller fred! SÅ LÅT OSS ALLA försöka bilda oss VÅR EGEN uppfattning om 11 september 2001. SÖK SJÄLV!

    SvaraRadera
  3. Anonym3:05 em

    Varför är det så svårt för de flesta att förstå 11 september 2001?

    De flesta känner inte till att krig kräver en fiende - du vill ju inte framstå som angripare - du vill framstå som försvare. Därför behöver en fiende skapas för att få människor att ställa upp på ditt krig. För att skapa en fiende behövs en "FALSE FLAG ATTACK". Alltså peka ut muslimer som angripare - för att kunna angripa deras länder.

    Och de flesta förstår inte att människor i media, inom säkerhetstjänster, politiker, universitetsfolk har en kortsiktig självbevarelsedrift som får dem att tiga om vad de förstått.

    Det går att söka på det själv!!!
    Sök på "FALSE FLAG ATTACK" 911:
    http://www.google.se/search?hl=sv&q=%22FALSE+FLAG+ATTACK%22+911&btnG=S%C3%B6k&meta=
    Och du får cirka 40 000 länkar!

    Sök på "FALSE FLAG ATTACK" "PEARL HARBOR"
    http://www.google.se/search?hl=sv&q=%22FALSE+FLAG+ATTACK%22+%22PEARL+HARBOR%22&btnG=S%C3%B6k&meta=
    Och du får 10 000 länkar att läsa!

    Sök på "FALSE FLAG ATTACK" HITLER
    http://www.google.se/search?hl=sv&q=%22FALSE+FLAG+ATTACK%22+HITLER&btnG=S%C3%B6k&meta=
    Och du får 20 000 länkar!

    Och man kan söka på hur Gustav den tredje försökte utföra en "FALSE FLAG ATTACK" för att kunna angripa Ryssland.

    http://www.historiaref.gotland.se/gustav3.htm
    Gustav lät operaskräddaren i Stockholm sy några kosackuniformer och iförda dessa skulle några svenskar på kungens order gå till attack mot sin egen postering vid finsk-ryska gränsen och det hela skulle se ut som om ryssarna börjat krig. Planen behövde aldrig iscensättas, av misstag gick en rysk patrull över gränsen och Ryssland kunde stämplas som angripare.

    DU FÅR INTE LÄSA OM DETTA I MEDIA!
    DU FÅR INTE LÄSA OM DETTA I SKOLAN - PÅ UNIVERSITET!

    Den som berättar det blir anklagad för tunnelseende! MEN VI KAN ALLA FÖRSTÅ - SOM VILL FÖRSTÅ! SÖK SJÄLV!

    11 september 2001 var en FALSE FLAG ATTACK utförd av USA, Storbrittanien och Israel för att ge dem anledning att angripa Afghanistan, Irak osv...

    SÖK SJÄLV! FÖRSTÅ!

    SvaraRadera
  4. Anonym3:20 em

    Och vad du behöver förstå är att du har blivit missledd vad gäller vår 1900-talshistoria - utan att ha förstått den kan du inte sätta in 11 september 2001 i sitt historiska - geopolitiska sammanhang. Så lyssna på Antony C Sutton:
    http://video.google.com/videoplay?docid=6244851259954264539

    Kan vi lita på Antony C Sutton? Avgör själv!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Antony_Sutton

    Och läs vad han kom fram till:
    http://www.modernhistoryproject.org/mhp/ArticleDisplay.php?Article=Books
    • Wall Street and the Rise of Hitler by Antony C. Sutton (1976, 14 parts)
    How western capitalists funded Hitler and National Socialism
    • Wall Street and the Bolshevik Revolution by Antony C. Sutton (1974, 12 parts)
    How western capitalists funded Lenin, the Bolsheviks, and the Soviet Union

    MEN NÄR MEDIA TIGER! så blir det inte lätt! DU MÅSTE SÖKA SJÄLV! SÖKA SANNING OCH KÄRLEK! FÖR FRED OCH FRID! Gör det! Och återkom med dina kommentarer.

    DET HANDLAR OM ATT VI TAR OSS UR MEDIAS TUNNELSEENDE! MEDIAS SKYGGLAPPAR! SÖKER SJÄLVA SANNINGEN OM 11 september 2001.

    Säkert hittar du andra vinklingar på detta ämne! Huvudsaken är att vi alla försöker förstå...

    SvaraRadera
  5. Anonym1:58 em

    Åke Sandin skriver bra - men han anknyter inte sina ord om fred och krig till EKONOMIN!

    Anknyter man inte krigshetsarna till VÄRLDSEKONOMIN så förstår man inte drivkrafterna bakom krigen.

    Antony Sutton berättar historien om 1900-talets krig och fred med anknytning till VÄRLDSEKONOMIN:
    http://video.google.com/videoplay?docid=6244851259954264539

    Men vad händer nu på 2000-talet?
    Kanske det här kan ge oss lite ledtrådar:
    http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=8854
    Extraordinary Times, Intentional Collapse, and Takedown of the U.S.A. by Richard C. Cook

    Richard C. Cook har också idéer om hur situationen ska lösas - med hjälp av medborgarlöner - socialbidrag till alla. Har han rätt? Du måste själv avgöra! SÖKA SJÄLV SVAR PÅ FRÅGORNA om ekonomi, krig och fred!

    Vad är på G vad gäller fred och krig? Vi måste följa trådarna till EKONOMIN!

    Vem tjänade på 11 september 2001?

    Försök och ta reda på det för förstår vi det så kan vi börja se ljuset i tunneln!
    Följ mina länkar - spåren går till Israel! USA och Storbrittanien... till bankirerna!
    Eustace C Mullins kan berätta - ska vi tro honom?
    http://video.google.com/videoplay?docid=-7644857907453201814
    Eustace Mullins presents: The World Order

    SvaraRadera
  6. Anonym4:36 em

    Vilka leder vår värld? Skapar krigen?
    Här är ett namn - Zbigniew Brzezinski - att hålla ögonen på för de som vill veta!

    Tyvärr MEDIA TIGER OM DESSA KRIMINELLA MÄNNISKOR!

    Zbigniew Brzezinski - SE och LÄR om honom:
    http://www.youtube.com/watch?v=lzRSzYZg22M

    Zbigniew Brzezinski är författaren till THE GRAND CHESSBOARD - han ser oss som sina schackpjäser!!!
    Så sök på "THE GRAND CHESSBOARD" - läs och lär!
    http://www.google.se/search?hl=sv&q=%22THE+GRAND+CHESSBOARD%22&btnG=Google-s%C3%B6kning&meta=

    Varifrån kommer dessa människor? Många av de som är medlemmar i PNAC och publicerade Rebuilding America´s Defenses i september 2000 med sitt tal om ETT NYTT PEARL HARBOR kommer från PALE OF SETTLEMENT - http://en.wikipedia.org/wiki/Pale_of_Settlement de är ättlingar till Khazarer.

    Läs och Lär om dem:
    Arthur Koestler - The thirteenth tribe
    http://iamthewitness.com/Koestler13thTribe.htm
    Benjamin Freedman
    http://iamthewitness.com/audio/Benjamin.H.Freedman/Willard.Hotel.1961/

    DU MÅSTE SJÄLV SÖKA på det! det som Arthur Koestler och Benjamin Freedman - bägge Khazarättlingar - talade om - är det sant som de säger? Du måste själv SÖKA!

    Vilka har startat tre världskrig?
    Är det dessa Khazarer som gömmer sig bakom krigen? De kommer inte från Palestina - de är inte semiter - de kommer från ett område mellan Svarta Havet och Kaspiska Havet - är släkt med turkar och mongoler - de är INTE semiter - inte araber! De övergick till judendomen på 700-talet - tidigare var de phallosdyrkare - de förlorade sitt rike på 900-talet. Spred sig över Östeuropa - för att sen ta sig vidare till Amerika. De är nu de ledande i Washington - bestämmer USA:s utrikespolitik!!!

    Ska vi låta oss luras in i tre världskrig av dessa Khazarer?
    http://www.modernhistoryproject.org/mhp/ArticleDisplay.php?Article=Books
    • Wall Street and the Rise of Hitler by Antony C. Sutton (1976, 14 parts)
    How western capitalists funded Hitler and National Socialism
    • Wall Street and the Bolshevik Revolution by Antony C. Sutton (1974, 12 parts)
    How western capitalists funded Lenin, the Bolsheviks, and the Soviet Union

    11 september 2001 startade det tredje världskriget!!!

    SvaraRadera
  7. Anonym4:50 em

    Dessa Khazarer var tidigt handelsmän - de grundade BIRKA:
    http://home.swipnet.se/~w-14723/birka/birka010.html
    Birka var aldrig befolkat av "vikingar" och styrdes varken av "kungen" eller "kungens hird". Kungen eller kungens män kanske aldrig satte sin fot i Birka!

    Birkas utveckling sammanfaller istället i allt väsentligt med Sidenvägens utveckling över Volga och Östersjön. Denna handelsled gick mellan det turkiska Khazarriket (runstenarnas Särkland) i sydöstra Europa och de frankiska, anglosaxiska och senare tyska rikena i nordväst och hade sin blomstringstid
    under 200 år ca 770 - 970 e.Kr.

    NU FÖRSÖKER DE LÄGGA UNDER SIG HELA VÄRLDEN! SKA VI TILLÅTA DET? SKA VI LÅTA OSS FÖRBLINDAS AV DEM? SKA VI SLUTA VÅRA ÖRON - INTE VÅGA TALA OM DESSA KRIMINELLA! Det var dessa som i PNAC skrev Rebuilding America´s Defenses i september 2000 - de skrev om ett NYTT PEARL HARBOR - och MEDIA TIGER OM DERAS ORD! LÄS SJÄLV på sidan 63:
    www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf
    Further, the process of transformation,
    even if it brings revolutionary change, is
    likely to be a long one, absent some
    catastrophic and catalyzing event – like a
    new Pearl Harbor.

    Låt oss alla öppna våra ögon för dessa illgärningsmäns ord och vad deras ord resulterade i - 11 september 2001 och krigen som legitemerades av denna FALSE FLAG ATTACK!

    SvaraRadera
  8. Anonym4:58 em

    Läs vad Isser Harrel chef för Israels säkerhetstjänst kläckte ur sig på 1980-talet:
    http://www.bollyn.com/index/?id=10769

    On September 23, 1980, Evans visited Harel at his home in Israel and had dinner with him and Dr. Reuven Hecht, a senior adviser to then prime minister Menachem Begin.

    "AMERICA THE TARGET"



    In an editorial entitled "America the Target," published in The Jerusalem Post of September 30, 2001, Evans related what Harel had told him:

    I sat with former Mossad chief Isser Harel for a conversation about Arab terrorism. As he handed me a cup of hot tea and a plate of cookies, I asked him, "Do you think terrorism will come to America, and if so, where and why?"

    Harel looked at his American visitor and replied, "I fear it will come to you in America. America has the power, but not the will, to fight terrorism. The terrorists have the will, but not the power, to fight America - but all that could change with time. Arab oil money buys more than tents."

    As to the where, Harel continued, "New York City is the symbol of freedom and capitalism. It's likely they will strike the Empire State Building, your tallest building [he mistakenly thought] and a symbol of your power."

    In another article, entitled "Jimmy Carter: Radical Islam's Ally," Evans related the same story about Harel:

    My last question was would terrorism ever come to America. “You have the power to fight it,” he said, “but not the will. They have the will, but not the power. All of that will change in time. Yes, I fear it will come to New York and your tallest building, which is a symbol of your fertility.”

    DE OKUNNIGA TALAR OM TUNNELSEENDE - DE VÅGAR INTE SJÄLVA GÅ IN I TUNNELN - MÖTA MÖRKRET/ONDSKAN/FALSKHETEN - FÖR ATT SÖKA LJUSET/SANNINGEN/KÄRLEKEN! SÖK SJÄLVA!!! eller ni blir slavar under dessa onda människor - de som i september 2000 skrev om ETT NYTT PEARL HARBOR - det är den mörka tunneln ni måste ta er ur! NI KAN ENDAST GÖRA DET SJÄLVA!!!

    SvaraRadera
  9. Anonym5:47 em

    Du som vill ta dig ur den mörka tunneln så lyssna och läs Antony C Sutton:
    http://video.google.com/videoplay?docid=6244851259954264539
    http://en.wikipedia.org/wiki/Antony_Sutton
    http://www.modernhistoryproject.org/mhp/ArticleDisplay.php?Article=Books
    • Wall Street and the Rise of Hitler by Antony C. Sutton (1976, 14 parts)
    How western capitalists funded Hitler and National Socialism
    • Wall Street and the Bolshevik Revolution by Antony C. Sutton (1974, 12 parts)
    How western capitalists funded Lenin, the Bolsheviks, and the Soviet Union

    HÄRSKA GENOM ATT SPLITTRA! DET ÄR DET RECEPT DE FÖLJT! SVÅRARE ÄR DET INTE! MEN DE FLESTA VERKAR INTE FATTA! MEDIA TIGER! MÄNNISKOR ÄR INTE DUMMA MEN MEDIA GÖR DE OKUNNIGA!
    De har spelat dubbelt med oss! De har både skapat kommunism och fascism - lurat oss in i deras fälla!

    Och Caroll Quigley kan också vara av värde:
    http://www.youtube.com/watch?v=IRkCvubUGCM

    De vill förslava oss - göra oss till arbetsbin. Och de ska vara något slags drottningbin - stackars människor - som försöker lura oss så:
    http://www.youtube.com/watch?v=GTunsEGm6HU

    Det är inte svårt att förstå för den som verkligen vill veta! Men det är svårt att sprida kunskapen - MEDIA ÄR I DERAS HÄNDER - SÅ MEDIA TIGER!

    Sök själv! Sprid kunskapen! Kunskap är makt! Okunskap är vanmakt!

    SvaraRadera
  10. Anonym6:54 em

    MEDIA TIGER eller LJUGER! De flesta har inte tid, ork eller lust att själva ta reda på vad som hände. Det var likadant efter andra FALSE FLAG ATTACKS! Första världskriget - Lusitania - Andra världskriget - Pearl Harbor - de flesta känner ännu inte till att detta var FALSE FLAG ATTACKS! Sätt att få den amerikanska befolkningen att gå med på att sändas ut i krig! USA:s befolkning som alla andra befolkningar vill fred! Men med en FALSE FLAG ATTACK kan deras känslor fås att svalla - de kan inbillas att de har en fiende! MÄNNISKOR ÄR LÄTTLURADE! Tyvärr - svenskarna också!

    Så här försvaras FALSE FLAG ATTACKEN 11 september 2001 i DN:
    http://www.dn.se/DNet/road/Classic/article/0/jsp/print.jsp?&a=571836
    Publicerad 9 sep 2006 13:53

    Fem år efter terror­­­attacken mot World Trade Center blir konspirationsteorierna allt fler. Det speglar en misstro mot myndig­heterna med djupa rötter i amerikansk historia.
    Den stora sammansvärjningen

    9/11 uppfyller med råge kraven på en konspiration, men det var alltså bin Ladin och terrornätverket al-Qaida som låg bakom den och inte Israel eller Bushadministrationen. Hur ska man förklara att även en del välutbildade akademiker vägrar
    att inse detta? Det är inte så underligt som det låter. Grundläggande är att dessa personer vägleds av ett konspirativt tänkesätt som ser statsmakten som den stora fienden och reflexmässigt intar en motsatt ståndpunkt än de förhatliga myndigheterna.
    Erik Åsard, essa@dn.se

    KAN DU GENOMSKÅDA DETTA? HAR DU TID OCH ORK ATT GRÄVA SJÄLV? VÅGAR DU ATT SJÄLV SÖKA I DEN MÖRKA TUNNELN?

    SvaraRadera
  11. Anonym8:54 em

    11 september 2001 var en ren FALSE FLAG ATTACK! orkestrerad av USA, Storbrittanien och Israel som drog in USA:s befolkning i tredje världskriget eller det fjärde, om det kalla kriget betecknas som det tredje världskriget.

    Sänkningen av Lusitania som drog in USA:s befolkning i första världskriget och Pearl Harbor som drog in USA:s befolkning i andra världskriget var mer PROVOCERADE ATTACKER som utnyttjades - för den som vill veta mer går det ju alltid att SJÄLV SÖKA! Här är två länkar som förklarar hur dessa händelser arrangerades:
    http://www.the7thfire.com/new_world_order/final_warning/bringing_the_world_together.htm
    It was illegal for American passengers to be on board a ship carrying munitions, and on May 1, 1915, the German embassy in Washington, D.C., ran ads in the New York papers, in addition to verbal announcements, warning Americans that the ship would be attacked.


    PEARL HARBOR MOTHER OF ALL CONSPIRACIES
    http://www.whatreallyhappened.com/pearl/www.geocities.com/Pentagon/6315/pearl.html

    SvaraRadera
  12. Anonym10:04 em

    Välkomna in i tunneln av MÖRKER/ONDSKA/FALSKHET! för att söka LJUSET/KÄRLEK/SANNING!

    Lär känna PNAC - Project for the New American Century - de som skrev Rebuilding America´s Defenses i september 2000 - där de talade om ETT NYTT PEARL HARBOR!

    The Project for the New American Century

    Project for the New American Century (PNAC) Part 1

    Project for the New American Century (PNAC) Part 2

    SÖK SJÄLVA! för att hitta ut den mörkrets tunnel - 11 september 2001 - som PNAC satt in er i!

    SvaraRadera
  13. Anonym7:43 em

    Hördu mr anonym,

    strutsar talar man om när den pippifågeln ifråga ej själv mäktar med att visa sig i annat än ett dimmigt töcken av just anonymitet.

    När samma stackars fågel, den kan ej flyga, ej heller själv redogöra för det den klagar över, utan i en istället ofärdig, närmast genant klantig formuleringsförmåga likaledes tankeförmåga, ej svarar på sina egna frågor. Ej heller utveckla ämnet.

    Försök istället visa dina medmänniskor hur "lite struts du är" genom att presentera dig, och själv utveckla ditt ämne. Det ska du väl kunna klara av? När du nu har lyckats komma så långt att du länkar till andras texter samt i så pinsamt många inlägg säger samma sak. Tänk istället kostruktivt och handla ansvarsfullt. Lycka till!

    (nej, jag kommer inte att svara, det räcker så gott med vad jag har skrivit här)

    SvaraRadera