lördag, april 19

SKULLE ENS KACKERLACKORNA KLARA SIG?

För 49 år sen satt jag i fängelse. Hade vägrat min andra repmånad. Ändå hade jag redan vid tretton års ålder varit en skjutglad landstormspojke, för i Norrland där jag växte upp föddes vi praktiskt med skidor på fötterna och med gevär på axeln. Och jag hade gått ut som etta från en plutonchefskola vid I 21 i Sollefteå och som 22-åring på en repmånad fört befäl över 40 man under en vintrig manöver.

Trots det vägrade jag, främst på grund av två insikter: Den ena var att jag under mina historiestudier hade upptäckt att vi soldathjältar inte värst mycket skyddade våra mammor, småsystrar och farmödrar. Tvärtom, från och med andra världskriget hade majoriteten av dödsoffren utgjorts av barn, kvinnor och obeväpnade män. Det andra skälet var att i slutet av 50-talet krävde medierna och många politiker att Sverige skulle skaffa kärnvapen. Jag ville inte vara med i ett försvar, som ville använda vapen som skulle kunna göra oss till världens värsta krigsförbrytare genom tiderna.

De första som genom anskaffande av kärnvapen visade sin likgiltighet för människovärdet var andra världskrigets fem viktigaste segermakter: USA, Ryssland, Storbritannien, Frankrike och Kina. Sedan har också Indien, Pakistan, Israel och kanske Nordkorea skaffat dem.

Opinionsmässigt har det länge varit märkligt tyst om kärnvapen och ändå finns det massvis av dem. I San Francisco Chronicle (8/4) finns dock en artikel som redovisar vad ett antal vetenskapsmän vid National Academy of Sciences säger om ett ”litet” kärnvapenkrig, till exempel mellan Indien och Pakistan över deras mångåriga tvisteämne Kashmir. Även om det skulle bli ett ”begränsat” kärnvapenkrig med ”små” bomber av Hiroshimastorlek skulle effekterna bli förfärande.

Forskarnas slutsatser är att ett sådant krig skulle förstöra två tredjedelar av det ozonlager som skyddar oss i nordliga länder mot den dödliga ultravioletta strålningen. Explosionerna skulle sätta i gång enorma bränder och miljoner ton sot skulle stiga upp till 80 kilometer över marken och någon miljon ton skulle falla ner som ett svart regn. En massa kemiska reaktioner skulle uppstå som snabbt skulle förstöra ozonet och det skulle ta minst fem år innan ozonlagret skulle bli någorlunda tätt igen.

Flera av forskarna var med redan 1983 och lade då fram en liknande rapport. Med hjälp av mycket sofistikerade datorer har de nu kunnat göra ännu säkrare prognoser. Det som förvånar dem i de nya resultaten är två saker: Det ena den enorma mängd rök som skulle alstras också från små atombomber, det andra att denna svarta rök blir kvar ovanför stratosfären i ungefär fem år.

Det finns ju sedan länge megatonsbomber. Det vore intressant att veta, vad forskare med de nya förfinade metoderna skulle kunna få fram om effekterna av dem. Förut påstods att av oss levande varelser skulle möjligen kackerlackorna ha en chans att överleva. Skulle ens de klara sig?

Det är fullständigt obegripligt, att världens människor accepterar att dessa domedagsvapen finns. Snacka om förintelse i kubik! Ledarna i kristna, hinduiska, muslimska, judiska och andra länder, som har kärnvapen, beter sig som psykopater.

För ett halvsekel sedan lyckades i alla fall svensk fredsrörelse att stoppa planerna på blågula atombomber.
-----------------------------------------------------------------
Åke Sandin i Tyresö Ulands- och FredsFörenings Radio Tuff (nr 1181) 2008-04-20

21 kommentarer:

  1. Anonym12:16 em

    Varför inte ta del av den här historieskrivningen:
    http://www.whale.to/b/mullins8.html
    THE SECRET HISTORY OF THE ATOMIC BOMB
    WHY HIROSHIMA WAS DESTROYED
    The Untold Story
    by Eustace C. Mullins June 1998

    OCH DU LÄR DIG KANSKE NÅGOT NYTT - NÅGOT SOM ALLA BORDE KÄNNA TILL MEN SOM MEDIA TIGIT OM!

    SvaraRadera
  2. Anonym3:34 em

    Åke Sandin skriver så här:
    Det är fullständigt obegripligt, att världens människor accepterar att dessa domedagsvapen finns. Snacka om förintelse i kubik! Ledarna i kristna, hinduiska, muslimska, judiska och andra länder, som har kärnvapen, beter sig som psykopater.

    För ett halvsekel sedan lyckades i alla fall svensk fredsrörelse att stoppa planerna på blågula atombomber.

    VAD ÄR DET SOM VI BEHÖVER STOPPA NU?
    11 SEPTEMBER 2001 var en FALSE FLAG OPERATION för att ta världsherraväldet. Den utfördes av USA, Storbrittanien och Israel tillsammans. Det var israelvänner i Washington - Wolfowitz och hans kumpaner som i organisationen PNAC - Project for the New American Century i skriften Rebuilding America´s Defenses - www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf - från september 2000 som la upp strategin med ett tal om ett nytt Pearl Harbor som kom ett år senare.

    För att förstå detta så kan man söka själv men Internet är stort och innehåller mycket desinformation.

    Så gå till Cooperative Research
    http://www.cooperativeresearch.org/
    som inte ska innehålla några felaktigheter - du ska kunna lita på vad som står där.

    Och på Cooperative Research så sök på PNAC
    http://www.cooperativeresearch.org/searchResults.jsp?searchtext=pnac&events=on&entities=on&articles=on&topics=on&timelines=on&projects=on&titles=on&descriptions=on&dosearch=on&search=Go
    Och var och en lär lätt förstå - vad fredsvänner världen över behöver göra - skaffa sig kunskap - för att kunna agera.

    SvaraRadera
  3. Anonym4:14 em

    Åsa Linderborg och Erik Wijk tiger också om vad som har fått människor att acceptera Irakkriget. DE TIGER OM 11 SEPTEMBER 2001 - BERÄTTAR INTE ATT DET VAR EN FALSE FLAG ATTACK utförd av USA, Storbrittanien och Israel.
    För att få veta mera - själv ta reda på vad som hände 11 september 2001 - så se:
    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=11210435&postID=7028415405684780344

    Sverige ut ur Irak!
    Publicerad: 2008-03-17
    ÅSA LINDERBORG och ERIK WIJK framför ett krav, fem år efter USA:s invasion
    http://www.aftonbladet.se/kultur/article2069342.ab


    I Irakkriget befinner sig Sverige i främsta frontlinjen. Den till hälften Boforstillverkade precisionsgranaten Excalibur är en önskedröm för det amerikanska artilleriet.
    Oberoende av politisk åskådning eller religion, och alldeles oavsett om man vill inbilla sig att våldet där borta ytterst beror på någon muslimsk blodtörst, kan ingen som ser sig som demokrat och humanist acceptera att svenska vapen och svensk spetsteknologi ska bidra till blodbadet.

    Det finns ett krav som kan ena alla krigsmotståndare: Inga svenska vapen till Irakkriget!

    DE TALAR OM MUSLIMSK BLODTÖRST!
    De berättar INTE om att det var israelvänner i Washington i organisationen PNAC som planerade 11 september 2001. OCH SEN GENOMFÖRDE ATTACKERNA. VARFÖR TIGER DESSA SKRIBENTER? VARFÖR LURAR DE MÄNNISKOR GENOM SITT TIGANDE. Varför kritiserar inte fredsvänner deras tigande?

    FREDSRÖRELSEN ÄR HELT TANDLÖS SÅ LÄNGE SOM DEN INTE TAR REDA PÅ VILKA SOM UTFÖRDE 11 SEPTEMBER 2001.
    KAN NI INTE LÄSA?
    BBC rapporterade det här:
    http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/1559151.stm
    Sunday, 23 September, 2001, 12:30 GMT 13:30 UK
    Hijack 'suspects' alive and well


    Another of the men named by the FBI as a hijacker in the suicide attacks on Washington and New York has turned up alive and well.

    The identities of four of the 19 suspects accused of having carried out the attacks are now in doubt.

    SvaraRadera
  4. Anonym5:08 em

    Tack för en riktigt bra blogg!

    Man får sig en tankeställare varje gång man läser ett nytt inlägg från dig.

    SvaraRadera
  5. Anonym8:03 em

    Radio Tuff borde bryta tystnaden om 11 september 2001 som la grunden - skapade myten - som sen krigen mot Afghanistan och Irak vilar på
    http://9-11.se/blog/?p=232
    Varför tiger pressen om 9/11?

    Skickat till “Aftonbladet Debatt” nu i april:

    Den tjugosjätte februari i år hölls i eu-parlamentet i Bryssel premiärvisningen av en nyproducerad film om terrorattackerna den elfte september 2001

    Täckningen av evenemanget i det etablerade massmedia var obefintlig, trots att alla utlandskorrespondenter i Bryssel hade bjudits in. Varför? Nyhetsvärdet är det väl inget fel på? Kan det vara för att journalistkåren är livrädd för att ifrågasätta Kriget mot Terrorismens giltighet och därmed Bush-regimen i USA?

    DET HAR FUNNITS LITE LITE I SVENSKA MEDIA --- men ingenting om spåren som leder från 11 september till Israel. UTAN ATT HA FÖLJT ISRAELSPÅRET SÅ BLIR 11 SEPTEMBER 2001 OFÖRKLARLIGT. Journalisten Christopher Bollyn har följt israelspåret:
    http://bollyn.com/index/?id=10095

    TÄNK - om Radio Tuff var så tuff så att det han kommit fram till kunde redovisas för svenskarna - så att de själva fick möjlighet att försöka själva förstå - ta ställning!

    Har 11 september 2001 en fortsättning i form av en israelisk attack mot Iran med KÄRNVAPEN?
    US, NATO and Israel Deploy Nukes directed against Iran

    SvaraRadera
  6. Anonym12:03 fm

    Och varför tiger media om 11 september 2001 - alla kan ju se att kejsaren är naken och hans skräddare är från Israel. Eller är det just därför alla tiger - inte vågar kritisera skräddarna - de är ju från Israel - TABU att kritisera.
    Open Complicity: Anatomy of the 911 Cover Up-Pt.8of8
    http://video.google.com/videoplay?docid=1379777518964039703
    De andra sju delarna hittar du säkert!

    Vi ska inte tvingas leva i våra jags fängelser med galler skapade av media. Galler som inte ska få oss att se, höra och tala - göra något!

    SvaraRadera
  7. Anonym7:49 em

    Jag tyckte också att detta var jättebra skrivet!

    SvaraRadera
  8. Anonym9:43 em

    Ännu en pärla från dig, Åke. Rakt, enkelt, fakta och slutsatser. Kommentarerna om 11/9 vill jag inte kommentera - kanske finns där sanningar att inhämta. Vem lägger fram det i en lättläst bok så att vi kan följa spåren, med sannolikheten bibehållen?

    Fortfarande är det så att de enkla argumenten är de främsta skälen för att skrota vapnen, stoppa vapenexporten och börja det måhända jobbiga livet tillsammans med andra människor i en värld med krympande resurser.

    Ett fint skäl, ett av flera som fick också mig att vapenvägra, men sedan söka vapenfri i rädslan för konsekvenserna (det blev Röda Korsets Flyktingavdelning), är just detta, att de vi skulle vara satta att försvara med vapen är det flertal som statistiskt stryker med i samma krig. (Jag har dessutom sedan länge försonats med min feghet att söka vapenfri. Det var en lärorik tid och dessutom meningsfull.)

    Däremot vill jag ha tillbaka värnplikten: en träningstid i ung vuxenålder för vårt sociala försvar (katastrofberedskap (oljesanering, kärnkraftsolyckor m m), kriskunskap, ickevåldslära och -träning, infrastrukturunderhåll, modernäringsutbildning - ursäkta de arkaiska uttrycken). Är idén så tokig? Vill vi ha medmänniskor som bryr sig om grannen, hälsan och ett rättvist samhälle är detta kanske en god idé.

    Franck i Örebro

    SvaraRadera
  9. Anonym11:50 em

    Åke Sandin och Franck Kamoun skriver bägge om sina personliga upplevelser av att motsätta sig krig - kämpa för fred. Det är naturligtvis i det personliga som allting grundas men för Wolfowitz - världsbankschefen - khazaren - som skriver om ett nytt Pearl Harbor i september 2000 i Rebuilding America´s Defenses - http://www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf så handlar det om någonting annat - det handlar om att styra - för honom är krig ett skådespel - det är teater - han vill regissera den föreställningen - skaffa sig världsherravälde åt sig och sina släktingar bland khazarerna.
    LÄS Arthur Koestlers The Thirteenth Tribe för att få veta vilka de är.
    http://iamthewitness.com/Koestler13thTribe.htm
    Lyssna och läs vad Anthony C Sutton har att berätta om 1900-talets historia:
    http://video.google.com/videoplay?docid=6244851259954264539
    http://www.modernhistoryproject.org/mhp/ArticleDisplay.php?Article=Books

    Wolfowitz vill inte att ni ska få veta att han är khazar och att khazarerna äger New York Times, Washington Post och Hollywood. Han vill att ni ska bli kvar i era personliga upplevelser - inte lägga sig i världens affärer - de ska han sköta - världsbankschefen - ni ska betala era räntor - ni ska upprepa vad media tutar i er - ni ska gå ut i de krig som media påstår är nödvändiga - ni ska tro att Osama utförde 11 september - ni ska inte få reda på och inte ta reda på att spåren från 11 september 2001 går till Israel - landet som khazarerna lagt beslag på - khazarerna som inte kommer därifrån - inte är semiter - inte är sepharder - istälet är ashkenazi.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi

    Med Internet kan ni lätt bilda er egen uppfattning - sätt Wolfowitz och de andra israelvännerna och högerkristna i PNAC - Project for the New American Century på pottan!!! LÄS vad Christopher Bollyn funnit ut om Israel och 11 september 2001:
    http://bollyn.com/index/?id=10095

    Naturligtvis måste ni ifrågasätta vad Christopher Bollyn funnit! Det handlar om att vi alla själva och tillsammans måste söka sanning och kärlek!

    MEDIA SVIKER OSS - BERÄTTAR INTE - VI MÅSTE TA REDA PÅ SAKER OCH TING SJÄLVA - SKAPA OSS VÅRA EGNA BILDER - DISKUTERA VÅRA BILDER MED ANDRA!

    SvaraRadera
  10. Anonym8:01 fm

    Kommentar till anonym (kommentar nr 9): Wolfowitz blev petad för att skodde sin älskarinna med Världsbankspengar - jag var en av dem som klagade direkt till Världsbanken (bl a för detta).

    Khazarerna må utgöra delar av den genetiska bakgrunden för de östeuropeoiska judarna, men det rimmar illa med sunt förnuft att tänka sig att de som folkgrupp hemligen skulle överlevt för att vilja tillskansa sig Världsherraväldet.

    Du pekar ändå på att det i maktens korridorer är mer skumt än ljust och så långt är vi väl överens.

    Vad vi gör, varje dag, är mer betydelsefullt än vi tror. Därför är personliga ställningstaganden viktiga - för om tillräckligt många misstycker, då stoppar vi en svensk atombomb - vilket Åke S, fredsvänner och andra förnuftiga faktiskt visade då. Men de stoppade inte de amerikanska atombomberna, vilket ju faller på sin egen orimlighet, eller hur?

    Franck i Örebro

    SvaraRadera
  11. Anonym6:02 em

    Franck talar om de amerikanska atombomberna. Men hur amerikanska var de? Verkar vara israelvännerna - khazarerna - som stod bakom dem om man läser här:
    http://www.whale.to/b/mullins8.html
    THE SECRET HISTORY OF THE ATOMIC BOMB
    WHY HIROSHIMA WAS DESTROYED
    The Untold Story
    by Eustace C. Mullins June 1998


    MEN MEDIA BERÄTTAR DET INTE!
    MEDIA ÄGS AV SAMMA GRUPP!
    VI HÅLLS I OKUNNIGHET!
    EN OKUNNIG FREDSRÖRELSE - KAN GÅ FEL GRUPPS ÄRENDEN! UTNYTTJAS AV DE SOM VILL TA VÄRLDSHERRAVÄLDET - INTE VILL HA SJÄLVSTÄNDIGA NATIONER - MEN DE FLESTA FREDSRÖRELSEVÄNNER VERKAR INTE FÖRSTÅ ATT DE KAN UTNYTTJAS! AV DE SOM VILL HA VÄRLDSHERRAVÄLDET...

    Inget fel på fred. Men vems fred? Inte makthavarnas fred, eller hur!
    Men fredsrörelsen verkar inte alla gånger förstå det!

    SvaraRadera
  12. Anonym7:17 em

    Åke Sandin skriver så här:
    De första som genom anskaffande av kärnvapen visade sin likgiltighet för människovärdet var andra världskrigets fem viktigaste segermakter: USA, Ryssland, Storbritannien, Frankrike och Kina. Sedan har också Indien, Pakistan, Israel och kanske Nordkorea skaffat dem.

    Han verkar inte ha förstått Khazarernas roll. Det var Khazarer i New York i form av bankirer stödda av Khazar bankirer i Storbrittanien och Frankrike som startade första världskriget - som stödde Khazarerna i Ryssland som kamofluerade sig som kommunister - skapade Sovjet och sen upprättade Israel - stödde Hitler - såg till att andra världskriget kom igång - skapade kärnvapen - sen kalla kriget för att sen med 11 september 2001 - starta tredje världskriget.

    Israel är en Khazarstat med 200 kärnvapen? 600 kärnvapen? Ingen vet! Åke Sandin borde granska Khazarernas historia!

    Läsa Arthur Koestlers den trettonde stammen:
    http://iamthewitness.com/Koestler13thTribe.htm


    Ta del av vad Antony C Sutton har att berätta:
    http://video.google.com/videoplay?docid=6244851259954264539
    Och vad Eustace Mullins berättar:
    http://video.google.com/videosearch?q=eustace+mullins&sitesearch=
    http://www.modernhistoryproject.org/mhp/ArticleDisplay.php?Article=Books
    • Secrets of the Federal Reserve by Eustace Mullins (1983, 18 parts)
    The history, organization and controlling interests behind the Federal Reserve
    • Wall Street and the Rise of Hitler by Antony C. Sutton (1976, 14 parts)
    How western capitalists funded Hitler and National Socialism
    • Wall Street and the Bolshevik Revolution by Antony C. Sutton (1974, 12 parts)
    How western capitalists funded Lenin, the Bolsheviks, and the Soviet Union

    Ta del av vad Christopher Bollyn kommit fram till vad gäller spåren som går från 11 september till Israel:
    http://bollyn.com/index/?id=10095

    OCH NATURLIGTVIS inte bara Åke Sandin - alla andra lever under medias förtiganden om vår historia.

    VEM KAN VI LITA PÅ?
    VEM TALAR SANNING?
    VEM LJUGER?
    Det är inte lätt att avgöra men man måste gå till olika källor - göra sig sin egen uppfattning - inte bara lita på media!

    MEDIA TIGER! MEDIA FÖR OSS VILSE! MEDIA ÄR KÖPTA AV KHAZARERNA! MEDIA KAN VI INTE LITA PÅ!

    VI MÅSTE försöka BILDA OSS EN EGEN UPPFATTNING OM 11 september 2001 - starten på tredje världskriget - fjärde världskriget enligt förövarna:
    http://www.google.se/search?hl=sv&q=WORLD+WAR+IV&btnG=Google-s%C3%B6kning&meta=

    SvaraRadera
  13. Anonym7:47 em

    Khazarer - vem har hört talas om dem?
    De flesta backar väl när Khazarerna kommer på tal!

    Se THE WAR PARTY - en BBC-dokumentär och du får se och höra dagens Khazarer - de som såg till att starta Irak kriget.
    http://video.google.com/videosearch?q=%22THE+WAR+PARTY%22+BBC&sitesearch=
    Richard Perle och Michael Ledin är de ledande bland dessa plus alla ledare i Israel=Khazarstaten.

    Det är en folkgrupp
    http://en.wikipedia.org/wiki/Khazaria
    som levde mellan Svarta Havet och Kaspiska Havet - gick över till judendomen på 750-talet efter att ha varit phallos/penisdyrkare - de är turkmongoler - inte araber/semiter.

    Förlorade sitt rike någon gång på 900-talet. För att sen spridas över The Pale of Settlement:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pale_of_settlement

    Det är synd om dessa människor!
    Men de ska inte få ta världsherraväldet!

    De är duktiga människor! Handelsmän - somliga påstår att de grundade BIRKA i Sverige som en del av den norra sidenhandelsvägen:
    http://home.swipnet.se/~w-14723/birka/birka010.html

    MEN VÅR JORD ÄR INTE DERAS JORD!
    VÅR JORD ÄR ALLAS VÅR JORD!
    ALLA SOM VILL KÄRLEK OCH SANNING MÅSTE VAKNA UPP - FÖRSTÅ VAD SOM ÄR PÅ G!

    SvaraRadera
  14. Anonym8:25 em

    Ni måste försöka förstå vad som är på G! Gå bortom G - hitta till A till O! För att förstå det som finns bakom tecknen... sitta ner!
    hitta till tystnad och stillhet - andning - bli andade...
    gå ur hypnosen... 1900-talets hypnos skapad av Edward Bernays - khazaren:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Bernays
    In Propaganda (1928), his most important book, Bernays argued that the manipulation of public opinion was a necessary part of democracy:

    The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. ...We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. This is a logical result of the way in which our democratic society is organized.

    VARFÖR HAR INTE MEDIA BERÄTTAT FÖR ER OM DETTA?
    för att förstå så se även BBC dokumentären THE CENTURY OF THE SELF
    http://video.google.com/videosearch?q=THE+CENTURY+OF+THE+SELF&sitesearch=

    Första avsnittet:
    1. Propaganda in America - History of Public Relations (1/6)
    http://video.google.com/videoplay?docid=-1244819791406976780
    För att resa er - hitta till NÅGOT GOTT - för allas bästa - gör mot andra som du själv vill att de ska göra mot dig var det någon som sa...Han som förstod vad de som ville ont - gjorde - gjorde templet till en handelsplats... inte till något bortom all hypnos... någon slags nondualism... som kan föra till det goda.

    11 september 2001 startade det tredje(fjärde) världskriget - och de flesta förstår inte! Men det handlar om att gå bortom Khazarernas hypnos! SITT NER! LÅT DIG ANDAS! RES DIG UPP! HITTA FRAM TILL NÅGOT GOTT SOM OCKSÅ ÄR ANDRAS GODA!

    Vi måste var och en försöka hitta fram till detta - vi ska inte låta några få - lura oss - få oss att acceptera deras goda - khazarernas goda. MEN HUR? VAR OCH EN MÅSTE FÖRSÖKA SJÄLV... TILLSAMMANS MED ANDRA... JORDEN TILLHÖR OSS ALLA! LÅT ER INTE LURA ER... AV DE SOM VIL HÄRSKA GENOM ATT SPLITTRA... SÖK ENHET! ALLTING ÄR ETT I GRUNDEN! även om vi alla - allas våra jag har en egen uppfattning om detta enda - outsägligt och ovärderligt!

    VAD MER KAN MAN SÄGA?
    FRÅGAN ÄR SVARET!
    HUND!

    SvaraRadera
  15. Anonym8:50 em

    Varför hund?
    Jo, det är svaret på frågan om en hund har Buddha natur.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Koan

    Det är vad Khazarerna förstått - att det går att hypnotisera andra.
    Använda svaret hund inte för att befria andras jag utan för att hypnotisera andras jag.

    http://www.alternet.org/story/15935/
    Leo Strauss' Philosophy of Deception
    Many neoconservatives like Paul Wolfowitz are disciples of a philosopher who believed that the elite should use deception,
    religious fervor and perpetual war to control the ignorant masses.

    Men de har inte använt sin förståelse för att befria andra istället för att förslava andra - under dansen kring guldkalven!

    Kanske inte så lätt att förstå - men låt oss försöka - sitt ner - låt dig andas... och du förstår medias hypnos... av ditt jag... allt vad media tiger om... inte låter ditt jag få veta... 11 september 2001... res dig upp... börja forska själv... se ditt etet jag hypnotiserat... ur nondualismen... avhypnotiseringen..,. skapa dig en egen uppfattning... prata med andra... JORDEN TILLHÖR OSS ALLA! JORDEN TILLHÖR INTE EN VISS GRUPP!

    Alla vet vi vad hund är!
    Om du kallar hundens svans för ett ben... så har fortfarande hunden fyra ben... INTE FEM!

    GENOMSKÅDA 11 SEPTEMBER 2001 - FÖR FRED OCH FRID OCH KÄRLEK OCH SANNING!

    SvaraRadera
  16. Anonym8:58 em

    Jesus kastade ut handelsmännen ur templet - nu måste vi kasta ut media - journalisterna ur templet - kasta ut vapenhandlarna ur templet!

    Vi måste framförallt försöka ta våra egna jag in i templet tillsammans med andra... Vad är då templet? Det måste var och en fundera på själv! Hitta en egen uppfattning och värdering av -tillsammans med andra - vad kommer att bli vår historia? VI MÅSTE SJÄLVA FÖRSÖKA FÖRSTÅ! VAR OCH EN AV OSS! INTE BARA LÅTA OSS LEDAS! VI MÅSTE SKAPA EN DISKUSSION - ETT UTBYTE AV TANKAR OCH KÄNSLOR! MEN PÅ VILKEN GRUND? FRÅGAN ÄR SVARET?
    HUND!?.,

    SvaraRadera
  17. Anonym5:34 em

    Åke Sandin kanske har en reaktion?
    Eller någon annan kanske har följt mina länkar - försökt bilda sig en egen uppfattning?
    HAR CHRISTOPHER BOLLYN FEL?
    http://bollyn.com/index/?id=10095

    SvaraRadera
  18. Anonym11:19 em

    Åke Sandin skriver:
    Det är fullständigt obegripligt, att världens människor accepterar att dessa domedagsvapen finns. Snacka om förintelse i kubik! Ledarna i kristna, hinduiska, muslimska, judiska och andra länder, som har kärnvapen, beter sig som psykopater.

    Men vad gäller 11 september och Israels inblandaning i det så har inte en kommentar!!!

    Israel har 200 till 600 kärnvapen och ÅKE SANDIN TIGER!
    http://www.google.com/search?hl=sv&q=israel+nuclear&btnG=Google-s%C3%B6kning&meta=

    ÅKE SANDIN ÄR SÄKERT EN ÄRLIG MÄNNISKA! Men...

    Åke Sandin kan försöka förklara varför World Trade Center 1, 2 och 7 sprängdes! VEM SPRÄNGDE DESSA KÅKAR? Eller de utgjorde ett undantag? Aldrig tidigare eller senare har hus rasat ihop när de brinner!

    Och varför ingrep inte USA:s flygvapen? LÄT PENTAGON ATTACKERAS!

    ÅKE SANDIN ÄR BARA UTSATT FÖR MEDIAS TIGANDEN! EN STACKARE SOM LÅTER MEDIA STYRA HONOM! EN STACKARE! EN MEDIA SLAV! ELLER LÅT HÖRA DIN RÖST! 11 SEPTEMBER 2001 VAR DET OSAMA ELLER VAR DET BUSH ELLER VAR DET ISRAEL?

    SvaraRadera
  19. Anonym11:53 em

    Kan Åke Sandin kommentera vad Christopher Bollyn tagit reda på?
    Spåren från 11 september 2001 leder till Israel:
    http://bollyn.com/index/?id=10095

    DET HJÄLPER INTE ATT VARA EN FÖRBANNAD PACIFIST - om man blundar - inte vill se - inte vill lyssna - inte vill tala om de som stod bakom 11 september 2001 och dess fortsättning - THE WAR PARTY - Richard Perle och Michael Ledin och alla andra israelvänner som media tiger om -ÅKE SANDIN också tiger om? ELLER bara är okunnig om?
    http://video.google.com/videosearch?q=%22THE+WAR+PARTY%22+BBC&sitesearch=

    SvaraRadera
  20. Anonym9:27 em

    Herregud, om 1 % av det som anonym ovan säger är sant, så motiverar det ändå inte att spamma Åke Sandins blogg på detta sätt. En rask analys av texterna ovan pekar på att det är samma författare till alla kommentarer. Det rimmar fortfarande inte med sunt förnuft, detta om Khazarer hit och dit. Använd din energi för att påtala verkliga tokigheter! Vem du nu är.

    Franck i Örebro

    SvaraRadera
  21. Anonym8:10 fm

    khazarer = judar, men oavsett vad som skrivs så är den 11 september iscensatt av dessa lika osannolikt som om det varit skåningar, fransmän, islänningar eller bantufolken i Afrika.

    Det är synd att paranoida stollar genom citat av dito sådana skall få utrymme här!!!!

    SvaraRadera