lördag, juli 16

Radio Tuff tuffar på också i sommar

Hej och god fortsättning på sommaren!

Tuff kämpar vidare på det 45:e året. Vi har inga offfentliga bidrag, så vi är i den stolta folkrörelsetraditionen helt beroende av våra medlemmar. Å andra sidan får ingen i Tuff eller Radio Tuff betalt men vår belöning är att många fler blir medlemmar. Det blir man genom att sätta in 200 kr för enskild och 80 kr för familjemedlem på Tuffs plusgiro 16 01 37-6 . Du är välkommen som medlem! Flera av er som läser det här har redan blivit medlemmar. Tack och heders!

Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFF tar ju sedan 1985 aldrig sommarlov. Den 1294:e sändningen hörs på 91,4 MHz från söndag 17 juli kl 17 och sedan 3 ggr per dygn till den 7 augusti men kan när som helst avlyssnas på http://www.tyresoradion.se där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och andra program samt se många hundra omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.

Trevligt om också du ville kontakta mig om radion, antingen på telefon 08-712 4463 eller på e-post ake.sandin@tyresoradion.se

PÅANNONS RADIO TUFF nr 1294:
Veckans rosor delas ut till kvinnliga fredsaktivister, en människorättsorganisation, en ironisk författare, en deckarförfattare, en DN-kolumnist, en nedrustande stat, en kärnvapengrupp, en blogg, ”den perfekta presenten” och till flera nya Tuff-medlemmar.
Hampus Eckerman rapporterar som vanligt rappt och annorlunda med synpunkter på bl a Libyen, Israel och USA.
Inför den kommande Hiroshimadagen den 6 augusti har Åke Sandins krönika rubriken ”Ironi, lögn och cynism om Hiroshimas förintelse”


Monica Schelin om sitt besök som svensk delegat i Hiroshima 1989 och lilla Sadakos tragiska öde trots att hon vek så många papperstranor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar