lördag, november 6

Påannons av Radio Tuff nr 1276

Kortfattat om Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFF (nr 1276) söndag 7 november kl 17 och sedan 4 ggr per dygn till den 21 november på 91,4 MHz och på webben www.tyresoradion.se , där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och se många hundra omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.

Välkommen du också med dina synpunkter! Ring mig på 08-712 4463 eller e-posta till ake.sandin@tyresoradion.se .

PÅANNONS:
”Veckans rosor” till en solidarisk skola, en insändare i DN, en artikel i Svenska Dagbladet om Afghanistan, en recension av en Palestinabok, två brittiska journalister om Churchill och fina gåvotips i TUFF-bladet.

Maj-Britt Theorin, tidigare under många år riksdagsledamot, nedrustningsambassadör m m, om sin syn på den svenska militära insatsen i Afghanistan, påpekar ordvrängeri och varnar för att Sverige blir en Natovasall.

Radio Tuffs man i San Francisco Bengt Svensson kommenterar det dåliga valdeltagandet i USA, ger en känga till norska nobelkommittén och den amerikanska ”friheten” att bära vapen.

Marianne Stiegers inslag har rubriken ”Att vara del av statistik”, handlar om vårdköerna och det myckna talet att de har kortats.

Hampus Eckerman rapporterar om ”Forum för levande historia, Tony Blair, olika bomb- och terroristhot i Sverige och England samt Carl Bildt om Afghanistan.

(Åke Sandins krönika ”Våra barnbarns dom över oss?!” fick inte plats i denna sändning av Radio Tuff, men finns att läsa på www.tuffsandin.blogspot.com )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar