måndag, januari 10

Radio Tuff nr 1280

Hej och god fortsättning på det nya året!

http://www.tyresoradion.se/ kan man nu på vilken tid som helst lyssna på vilket program som helst av de tolv halvtimmar, bland annat Radio Tuff, som hörs dygnet runt vid radioapparaterna på 91,4 MHz.

Här nedan kommer en sammanfattning av Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFF (nr 1280) söndag 2 januari 17 och sedan 4 ggr per dygn till den 16 januari på 91,4 MHz och när som helst på webben http://www.tyresoradion.se/ , där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och andra program samt se många hundra omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.

En massa texter från Radio Tuff kan du läsa här nedan.

Trevligt om också du ville kontakta mig om radion, antingen på telefon 08-712 4463 eller på e-post ake.sandin@tyresoradion.se

PÅANNONS:
Veckans rosor delas ut till Tuffs biståndsarbete 2010, till alla dem som ifjol använde mangogram för att gratulera eller beklaga någons sorg, till glädjande många nya Tuff-medlemmar, till fredsveteranen Johan Galtungs bok ”Johan utan land” och till många hundra radiolyssnare som lämnat sina omdömen, vilka gör att vi nu på det 27:e året orkar fortsätta med Radio Tuff.

Hampus Eckerman oroar och roar med rapporter om missbildningar i Irak pga utarmat uran, ekonomisk utveckling i Vitryssland, dödspatruller i Bangla Desh, oro i Tunisien, bankernas bojkott av Wikileaks och palestinsk dubbelspel.

Åke Sandins krönika handlar kritiskt om Expressen-reportern Ingvar Hedlund och har rubriken ” ’Stjärnslaskreportern’ och hans ’noggrannhet’ ”

Marianne Stieger minns katastrofer under 2010 och hoppas på ett nytt och mycket bättre 2011.

Från indiska landsbygden rapporterar på telefon lärarna Kerstin Andersson och Jonas Hugosson samt gymnasisten Sofia Quiroga om de många Tuff-projekten där.

Några ord om Per Oscarsson, 1967 Tyresöbo och en av Tuffs grundare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar