lördag, september 11

Radio Tuff nr 1272 (12-26 sept.)

Här finns texter från Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFF (nr 1272) söndag 12 september kl 17 och sedan 4 ggr per dygn till den 26 september på 91,4 MHz och på webben www.tyresoradion.se , där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och se många hundra omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.

Välkommen du också med dina synpunkter! Skicka dem till ake.sandin@tyresoradion.se

PÅANNONS:
”Veckans rosor” delas ut till Per Anders Fogelströms vänner, dem som kom ihåg olika 11 september, en f d FN-ambassadör, en loppmarknad i Skarpnäck, en tysk TV-reporter, en amerikansk krigsveteran och numera fredsaktivist, alla som förgäves jobbat med ett förväntat besök av indier, en Tuff-veteran och en dikt om solidaritet.

På telefon från Malmö kåserar Marianne Stieger under rubriken ”Rosor jag fått och rosor jag ger” om hjälparbetare, farligt civilkrage och en kär bortgången Tyresöbo.

Åke Sandins krönika har titeln ”Karl XII, Churchill och verkliga hjältar” och innehåller också diktsnuttar från Esaias Tegnér till Bertolt Brecht.

Inför samtalscaféet Filosofika den 13 september med ämnet ”Vart tog etiken vägen?” intervjuas inledaren och Tuff-veteranen Göran Flodman.

Hampus Eckerman tar upp tilltänkt bränning av koraner i USA, tidigare bokbål på Nya Testamentet i Israel, Pentagons uppköp av hela upplagor av för USA misshagliga böcker, Blairs memoarer och Expressens överdrifter om talibanernas motstånd mot flickskolor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar