onsdag, oktober 21

Ännu en fegt anonym tyckare.

Så här skriver en ny sådan där ”anonym”, som i likhet med AFA-terrorister (läs: fascistliknande ”antifascister”) bankrånare och alltför många besserwissrar på Internet maskerar sig i anonymitet:

”Du beskyller andra för att vara fegisar men själv vågar du inte publicera de kommentarer du får. Det är lite svårt att förstå! Hur ska samhället utformas? Varför vill du inte ha en diskussion? Vad vill du dölja? Papua har 800 språk och en befolkning stor som Sveriges - vad är hållbart? Ett språk? Människan är sju miljoner år, jordrukssamhället 10 000 år, naturvetenskapen - industrisamhället 400 år.Hur ska samhället utformas? Vilka har skapat vårt nuvarade samhälle? Vilka äger media som styr oss - skapar politisk korrekthet? Vilka äger pengarna som styr media? Det går att försöka hitta svar men de flesta bryr sig inte! Låter sig styras av pengarnas media.Det är helt ekelt för stort för de flesta - att se sitt vardagsliv i världsperspektiv och media tiger - gör de flesta okunniga.”

Detta är inte speciellt lättfattligt. Sedan anger ”anonym” en massa länkar som jag sett förut men sällan orkat läsa. Länkarna går till sidor om att 11 september var en bluff, kanske iscensatt av israeliska agenter.

Det intressanta vore om ”anonym” själv ville besvara sina frågor, så man vet vad han tycker i stället för att använda mig som någon slags torped för hans många länkar. Min blogg är inget fågelbo, där fegt anonyma gökar kan placera sina åsiktsägg.

Åke Sandin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar