söndag, maj 29

ROSOR från RADIO TUFF (nr 1030) 29/5 -05 till....


....till Tyresö konstförening, (Tord Strömberg m fl) som fixat en jättefin affisch om Roland Schütts konstauktion lördag den 4 juni kl 14 i Tyresö centrum. (Senare i dagens Radio Tuff berättar Roland om sin ”återvinningskonst”)

....till Tyresö Nyheter, som i senaste numret följer sin berömvärda tradition att utförligt presentera Tyresöradions program. Dessutom publicerar tidningen en artikel under rubriken ”Tyresö är mitt andra hem”. De citerar Tuffs indiske partner Bhikhu Vyas. Han är nu för sjunde gången gäst hos Tuff, närmare bestämt hos Gunnar och Margaretha Petersen.

....till Bergtorpsskolan i Täby, som nu gör ett dagsverke igen för Tuff-projekten i Indien.

....till den elev vid Kumla skola (Tyresö), som flera veckor före skolans dagsverke för Indien-projekten bakade bröd och sålde och därmed fick in 1 200 kr. Kumla slog nytt rekord genom att jobba in över 80 000 kr.

....till Gunnar Petersen och Monica Schelin som i måndags tillsammans med Tuffs indiske partner Bhikhu Vyas informerade om Indien-projekten för sju klasser i Bergtorpsskolan i Täby

....till skolor som Strandskolan, Värmdö gymnasium, Södertörns friskola och Finningeskolan i Strängnäs som bjuder in Tuffs indiske partner, Bhikhu Vyas, att berätta om Tuff-projekten

....till Tuffs partner i Belgrad, Lina Vuskovic, som nu rapporterat om att pengar från Tyresö möjliggjort en mycket uppskattad fest för den grupp av gamla fattiga, som Lina har hjälpt Senare i sändningen berättar Tuff-ordföranden Sylvia Ljungdahl om det.

....till människor som stöder Tuff genom gåvor på plusgiro 16 01 37 – 6 och därmed hjälper oss att fortsätta med Radio Tuff, som trots oavlönat arbete kostar en del i form av sändningsavgifter.

....till solidariska fredsvänner, som blir medlemmar i Tuff. Vi är över 400 betalande medlemmar men flera behövs även om inte alla kan vara aktiva. En ny medlem är en enorm uppmuntran för dem som sliter med Tuffs omfattande verksamhet.

....till Tuffs styrelse som lördag den 11 juni ordnar ett jätteloppis på ängen nedanför rulltrappan vid Coop.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar