söndag, maj 22

ROSOR från RADIO TUFF (nr 1029) 2005-05-22 till....

(Krönikan denna sändning finns på www.vedebesegrade.blogspot.com

ROSOR från RADIO TUFF (nr 1029) 2005-05-22 till....

....till Ninni Rydsjö, vars framträdande på Tuff-mötet i onsdags var fascinerande och mycket informativt om situationen på Västbanken och i Gaza samt om sina möten med kärnvapenavslöjaren Mordechai Vanunu. (Monica Schelins och Åke Sandins sammanfattningar av mötet finns inte utskrivna)

....till Tuffs indiske partner Bhikhu Vyas, som tillsammans med Gunnar Petersen i torsdags framträdde vid ett lärarmöte i Kumla skola och sedan för sju klasser

....till Kumla skola (Tyresö), som vid sitt dagsverke för Indienprojekten den 12 maj jobbade ihop fantastiska 76 000 kr, minst.

,,,,till Alléskolan i Floda (Lerum) som samma vecka gjorde ett dagsverke för projekten. Senare i sändningen berättar läraren Sven-Olof Elofsson om dagsverket och resultatet.

....till Svenska Freds ordförande, Frida Blom, som i söndags gjorde bra ifrån sig i SvT:s Agenda. Det handlade om kärnvapen och det var också ämnet för en artikel av Frida i Östgöta Correspondenten den 18 maj, där det bl a hette: ”Samtidigt som vi i västvärlden förväntar oss av länder som Iran och Nordkorea att avstå från kärnvapen så ser alltså västalliansen Nato kärnvapen som något nödvändigt för vår egen säkerhet.”

....till den tappra skara som deltog i Tuffs styrelsemöte i går och som Monica Schelin berättar mera om

....till Ulla Carina Sellergren, den ständigt unga Tuff-aktivist, som hu inbjudit till ett planeringsmöte i höst ute på sin ö Mefjärd i Stockholms skärgård.

....till Svenska Esperantoförbundet, som i helgen har sitt årsmöte i Haninge med bl a Internationella Esperantoförbundets generalsekreterare Ulla Luin, som sedan länge varit en uppskattad Tuff-medlem.

....till Lennart och Åsne Liedén, som regelbundet använder Tuffs mangogram, när de vill gratulera någon. Fyller någon till exempel 50 år kan man gratulera med 50 mangoträd i Indien till en kostnad av 250 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar