lördag, november 5

ROSOR från RADIO TUFF (nr 1301) 6/11 till....

....till amerikansksvensken Al Burke, som påpekar att "det tidigare så fredsälskande Sverige" nu medverkar i Natos så kallade
humanitära krig.Han citerar författaren Margareta
Zettterström, som menar "att krig håller på att bli ett
helt acceptabelt inslag i svensk utrikespolitik -- en
utveckling som hade varit otänkbar för blott några decennier
sedan, då svenska folket levde i förvissningen att krig och
ockupation är det värsta som kan drabba ett land. Men hur
avlägsen syns i dag inte denna tid! Vi har nu gradvis
indoktrinerats i rigsacceptans.”


....til Dagens Nyheter, som (1/11) publicerar Sven Lindqvists artikel "Ett skrämmande sekel i bombernas skugga". Han skriver bland annat: "Piloter och bombare behöver inte vara personligen närvarande vid själva dödandet. Operatörerna är motsatsen till självmordsbombare. De sitter säkra och trygga vid sina datorer i Nevada, USA, och bombar levande människor som de ser bara på skärmen. Under andra världskriget kunde bombplansbesättningar ibland bränna ihjäl tiotusentals barn och åldringar på en enda natt."

....till förre försvarsministern Thage G Peterson, som också påtalat hur Sverige alltmer glidit in i militärpakten Natos krig. Detta är ämnet när han inleder ett Tuff-möte om "Sverige i krig och i fred" onsdagen den 9 november kl 19 i Navet, Kvarnhjulet (fd Nyboda). Alla välkomna! (Om en stund hörs Thage G i detta Radio Tuff)

....till de Tuff-aktivister som den 24 oktober uppmärksammade FN-dagen genom ett bokbord i Tyresö centrum och sedan gjorde ett utskick av TUFF-bladet och TUFF-kalendariet till de många medlemmarna.

....till betalande Tuff-medlemmar, som i år är flera än på länge, snudd på 400 st, som på pg 16 01 37-6 betalat årsavgiften 200 kr (Familjemedlem 80 kr).

....till Ann-Sofi Salminen, som på eget initiativ städat Tuff-lokalen, Myggdalsv. 80. Jätteschysst!

....till Strandskolan i Tyresö som jobbade in över 35 000 kr till projekten i Indien vid sitt Öppet hus den 19 oktober.

....till de glädjande solidariska människor som på någon vecka skänkt över 3000 kr till stöd åt fattiga, gamla flyktingkvinnor i Belgrad. De har använt plusgirot till Tuffs insamlingskonto 79 36 36 -2 och märkt talongen med "Belgrad". .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar