lördag, oktober 22

Lyssna på 91,4 eller www.tyresoradion.se

Tyresö Ulands- och FredsFörenings RADIO TUFFs 1300:e sändninghörs på 91,4 MHz från söndag 23 oktober kl 17 och sedan 4 ggr per dygn till den 6 november, när ett nytt Radio Tuff sänds kl 17. Men programmet kan när som helst avlyssnas på www.tyresoradion.se där man också i fliken ”Arkiv” kan lyssna på senaste årets Radio Tuff och andra program samt se många hundra omdömen om radion i fliken ”Sagt om 91,4”.

Trevligt om också du ville kontakta mig om radion, antingen på telefon 08-
712 4463 eller på e-post ake.sandin@tyresoradion.se

PÅNNONS:
Veckans rosor delas ut till en radiosändning, en lokaltidning, en solidarisk skola, en antivåldsaktivist, en fredsordförande, många medlemmar, en perfekt present och ett lockande Tuff-möte.

Intervju med Sylvia Ljungdahl, berömvärt nog ordförande både i TUFF och i Tyresö Kvinno- och Tjejjour. Bland annat berättar hon om sitt besök i Belgrad nyligen.

Inlägg av Radio Tuffs man i Kalifornien, Bengt Svensson, om kommande preidentval och Libyens öde.

Hampus Eckerman rapporterar om nazizombies, hemmagjorda bomber, Natos vapenexport till odemokratiska länder och amerikanska förluster i Afghanistan.

Monica Schelin och Åke Sandin diskuterar begreppet "förbannad pacifist" och lanserar en höstinsamling för gamla, fattiga och krigsdrabbade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar